Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Elenă

În atenția cetățenilor Republicii Moldova care intenționează să părăsească teritoriul Republicii Elene și a Republicii Cipru

Publicat:Fri, 24/04/2020 - 19:24

Informăm că Comisia pentru Situații Excepționale a sprijinit organizarea cursei aeriene Larnaca - Atena - Chișinău pe data de 29 aprilie, curent, pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova din Republica Cipru și Republica Elenă.

Conform procedurii stabilite, de cursa menționată vor beneficia cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale Ambasadei Republicii Moldova de la Atena urmare completării chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29.03.2020, prin email sau prin telefon, prioritate având studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate.

Persoanele incluse în listă for fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie.

Informații conexe zborului Larnaca - Atena - Chișinău pot fi găsite pa paginile web :

http://www.caa.md/rom/news/item314/

http://mytravel.md/

Cetățenii care nu dețin pașaportul valabil al Republicii Moldova, se pot adresa la Ambasadă pentru a obține în regim de urgență ”Titlul de călătorie”.

În caz de urgență sau forță majoră, rugăm să contactați misiunea diplomatică la numărul +30 699 793 9458 sau email consulat.atena@gmail.com, atena@mfa.gov.md