Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Elenă și Republica Cipru

DOR 2022 | De 10 ani împreună! ● Ediție online

Publicat:Thu, 14/04/2022 - 11:31

Biroul relații cu diaspora lansează Programul DOR – Diaspora * Origini * Reveniri, ediția a X-a, anul 2022.

Începem săptămâna cu vești bune, cu emoții și fior de DOR. Lansăm cea de-a X-a ediție, aniversară a Programului Guvernamental Diasporă Origini Reveniri- DOR. Ne-am dorit cu tot dinadinsul, și suntem siguri că și participanții au optat pentru o ediție cu prezență fizică în acest an, dar din păcate în contextul problemelor de securitate din regiune, vom organiza evenimentul în spațiu virtual cu desfășurarea activităților în regim online, utilizând platformele de comunicare Zoom și Facebook. În schimb garantăm atmosfera prietenească și activități pe potriva așteptărilor pe care le au participanții, atât de peste hotare cât și din țară.

Perioada desfășurării Programului este 06 - 15 august 2022, iar pentru a participa solicitanții urmează să întrunească următoarele criterii de eligibilitate: abilități de comunicare în limba română; creativitate, deschidere, artistism.

Încurajăm toți doritorii de a participa la Program să acceseze pagina web www.dor.md în perioada: aprilie – mai 2022. Copiii și tinerii din diasporă și din Republica Moldova se vor înregistra, completând formularul on-line pe pagina web a programului: http://dor.md/2022 și prezentând un video motivațional cu genericul „ E Moldova mea!”, cu o durată de max 2 min care va fi expediat la adresa de email: dor@gov.md

Formularele depuse vor fi evaluate prin prisma criteriilor de eligibilitate, iar rezultatele vor fi anunțate pe data de 30 mai 2022.

Date de contact: 022 250-494, 022 250-524, e-mail: dor@gov.md

#10ani #DOR2022online #BRD