Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Elenă și Republica Cipru

Festivalul „Speranța Greciei 2020” sub egida Ambasadei și a Centrului de producție „Junior” din Republica Moldova discutat la Ambasadă

Publicat:Thu, 03/10/2019 - 13:18

La 2 octombrie, reprezentanții Ambasadei și ai Centrului de producție pentru copii „Junior” din Republica Moldova au discutat succesul Festivalului internațional „Speranța Greciei” care s-a desfășurat în perioada 26-29 septembrie 2019 în regiunea Nafplio. Directorul de producție Dmitri Efterman și dna Victoria Lukianov au informat despre organizarea celei de-a 2 ediții a Festivalului în anul 2020 și despre colaborarea cu autoritățile locale în acest scop. Ambasadorul Anatol Vangheli a reiterat suportul Ambasadei pentru viitoarele ediții și a susținut idea invitării mai multor colective din Republica Moldova și din Grecia care ar scoate în evidență trăinicia relațiilor culturale dintre țările noastre.

Dezvoltarea legăturilor culturale și de prietenie între Republica Moldova și Republica Elenă constituie unul din cele mai importante obiective ale colaborării bilaterale.