Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Elenă

Sărbătoarea Copiilor continuă să fie celebrată de către Ambasada Republicii Moldova la Atena

Publicat:Wed, 05/06/2019 - 10:45

Pe data de 4 iunie, Ambasada a organizat o nouă serată dedicată copiilor diasporei moldovenești la Atena în incinta Misiunii, cu sprijinul Uniunii de prietenie moldo-elenă Alexandros Ipsilantis. Într-o atmosferă caldă și fermecătoare, copii au recitat poezii, au interpretat cântece și s-au socializat cu multă voie bună. Un element aparte al programului a fost expoziția de desene cu tematica „Copilăria în culori”, cu participarea protagoniștilor evenimentului. Cu acest prilej au fost transmise mesaje de felicitare din partea Ambasadorului Anatol Vangheli și a autorităților țării noastre, precum și au fost oferite abecedare și cărți din partea Biroului Relații cu Diaspora al Guvernului Republicii Moldova.

La final a fost reiterată importanța acordată de Ambasadă în vederea promovării relațiilor cu diaspora prin tradiții, cultură și valorile neamului nostru.

Acțiunea se încadrează în șirul activităților culturale organizate pentru reprezentanții diasporei moldovenești de la Atena și a antrenat participarea activă a peste 60 copii și părinți.

Mai multe poze de la eveniment pot fi accesate la următorul link:
https://bit.ly/2IfLT5S